HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10113

Zoeken op "Kiezen"

Zoek op trefwoord: A t/m I  -  J t/m L  -  M t/m S  -  T t/m Z
Zoek op auteur: Auteurslijst
Uw zoekwoord:
7 zoekresultaten voor "Kiezen"
Doe wat jij wilt, maak keuzes!  (7,3)
Wendy de Peuter
Je besteedt te veel tijd aan wat toevallig langskomt en te weinig aan wat je echt wilt. Wat is de juiste manier om hier verandering in te brengen? Je besteedt te veel tijd aan wat toevallig langskomt en te weinig aan wat je echt wilt. Wat is de juiste manier om hier  Lees verder..

Wilde ik dit wel?  (6,0)
Nynke Rinzema
Sommige mensen kiezen bewust voor iets anders. Bij anderen neemt het leven een drastische wending zonder dat ze zelf aan het roer staan. Maar voor allen geldt: wat doe je als het tegenvalt? Sommige mensen kiezen bewust voor iets anders. Bij anderen neemt het leven een  Lees verder..

Heb jij last van keuzestress?  (6,5)
Nynke Rinzema
Keuzes maken doe je de hele dag door. Dus kiezen is niet het probleem, wat dan wel? Keuzes maken doe je de hele dag door. Dus kiezen is niet het probleem, wat dan wel? Kiezen is, vaak ongemerkt, de hele dag aan de orde. Het laat zien wie je bent en geeft je in ruil, aan de  Lees verder..

Wat komt eerder: innerlijke of uiterlijke vrijheid?   (7,9)
Gastauteur
Streven naar vrijheid is een wereldwijde strijd om de vrijheid van onderdrukking. Maar vrijheid gaat verder, het is namelijk ook de vrijheid van jezelf zijn, van jouw weg vervolgen overeenkomstig jouw waarheid. Ervaar jij innerlijke en uiterlijke vrijheid? Het streven naar  Lees verder..

Willen in plaats van moeten  (7,2)
Wendy de Peuter
Doe jij dingen omdat je ze wÝl doen of omdat je ze mˇet? Of misschien omdat je denkt dat je dat van anderen moet? Stop hiermee en ga van moeten naar willen. En zo doe je dat. Moet je dingen of wil je dingen. Doe jij alles wat je doet omdat je die dingen wÝl doen of omdat  Lees verder..

Stof tot nadenken: de 4 gebieden van Persoonlijke Ontwikkeling  (8,5)
David Bloch
Ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling, dan is het goed om overzicht te hebben. Dit zijn de 4 gebieden waar je je aandacht op kan richten. Ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling, dan is het goed om overzicht te hebben. Dit zijn de 4 gebieden waar je je aandacht  Lees verder..

Goede voornemens, hoe hou je ze vast?  (7,7)
Marieke Noordam
Heb jij dat ook, dat je wel wil veranderen, maar dat je na korte tijd merkt dat je toch weer vervalt in je oude gewoontes? Hoe ga je hier mee om? Heb jij dat ook, dat je wel wil veranderen, maar dat je na korte tijd merkt dat je toch weer vervalt in je oude gewoontes? Lees dan  Lees verder..

Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee´┐Żn of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Meest bekeken Boeken
Meer boeken
HP List #2