HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10113

Zoeken op "Kwaliteit"

Zoek op trefwoord: A t/m I  -  J t/m L  -  M t/m S  -  T t/m Z
Zoek op auteur: Auteurslijst
Uw zoekwoord:
6 zoekresultaten voor "Kwaliteit"
Herken jij je schaduwkanten?  (7,8)
Pauline van den Berg
Wat kun je doen om je eigen valkuilen te vermijden? Als je weet waar je op kunt letten erger jij je minder aan anderen die tegenovergesteld gedrag laten zien. Bovendien ergeren anderen zich dan minder aan het teveel van jouw kwaliteit. Wat kun je doen om je eigen valkuilen te  Lees verder..

Test je eigenwaarde   (7,3)
Pauline van den Berg
Hoe tevreden ben jij over jezelf en wanneer ben je goed genoeg? Wat hebben irritaties die je bij anderen hebt te maken met je eigen kwaliteit? Je wordt vanzelf briljant in iets wat je tot in den treuren toepast. Hoe tevreden ben jij over jezelf en wanneer ben je goed genoeg?  Lees verder..

Geduld  (8,0)
Hans Oelen
Geduld is een kwestie van kunnen wachten. Niet passief. Maar geduld betekent dat je ergens voor kunt blijven gaan, zelfs wanneer er geen beweging in het creatieproces lijkt te zitten. Geduld is een kwestie van kunnen wachten. Niet passief wachten, want dat zou duiden op een  Lees verder..

Pesten maakt je sterk? Niet dus!  (8,2)
Jeroen Ketelaars
Pesten, iedereen kan er het slachtoffer van worden. Als je onvoldoende assertief bent loop je meer risico. Ook de pester zelf is vaak een zwakkere partij die zo zijn eigen onzekerheid afreageert. Grijp je in of loop je mee? Pesten, mobbing of bullying, elk mens kan er het  Lees verder..

Contemplatie is de hoogste vorm van activiteit   (8,3)
Hans Oelen
Weet jij waarom succesvolle leiders bewust tijd vrijmaken om niets te doen en na te denken? Dit is belangrijker dan je denkt. Weet jij waarom succesvolle leiders bewust tijd vrijmaken om niets te doen en na te denken? Dit is belangrijker dan je denkt.   Lees verder..

Het geheim van een goed compliment  (7,6)
Pauline van den Berg

Iedereen weet dat complimenten een positieve kracht in relaties zijn. Maar soms hebben ze een averechts effect. Wat is een goed compliment? 
Iedereen weet dat complimenten een positieve kracht in relaties zijn. Maar soms hebben ze een averechts effect. Wat is een  Lees verder..

Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee´┐Żn of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Meest bekeken Boeken
Meer boeken
HP List #2