HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10113

Zoeken op "Leren"

Zoek op trefwoord: A t/m I  -  J t/m L  -  M t/m S  -  T t/m Z
Zoek op auteur: Auteurslijst
Uw zoekwoord:
12 zoekresultaten voor "Leren"
Persoonlijke ontwikkeling: de kunst van het ontwikkelen  (5,7)
Pauline van den Berg
Ik geloof dat je als mens je hele leven blijft leren. Eerst leer je aan, later leer je af (ontwikkel je) en kom je steeds dichter bij wie je daadwerkelijk bent en wat je te doen hebt hier. Herken jij je eigen ontwikkeling? Ik geloof dat je als mens je hele leven blijft lerenLees verder..

6 basisbegrippen van persoonlijke ontwikkeling  (7,0)
Marieke Noordam
‘Het beste uit jezelf halen’, makkelijker gezegd dan gedaan. Dit zijn de 6 basisprincipes volgens Marieke Noordam, vaste auteur van OntwikkelZelf.nl. 'Het beste uit jezelf halen', makkelijker gezegd dan gedaan. Dit zijn de 6 basisprincipes volgens Marieke Noordam, vaste auteur  Lees verder..

Als je wel klaar bent met dat ontwikkelen…  (4,7)
Nynke Rinzema
Heb je wel eens aan je ouders gevraagd of ze bezig waren met hun groei, hun ontwikkeling? En dan niet een opleiding of studie, een stage of volgende carrièrestap, maar hun persoonlijke ontwikkeling. Grote kans dat ze ‘nee’ zeggen. Heb je wel eens aan je ouders gevraagd of ze  Lees verder..

Persoonlijke ontwikkeling  (7,2)
Gastauteur
Er zijn allerlei redenen om je te verdiepen in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Maar wat de reden ook is, belangrijk is dat je zelf verantwoordelijkheid en leiding neemt in je leven. De vraag is alleen: hoe doe je dit? Er zijn allerlei redenen om je te verdiepen in  Lees verder..

Gevoelens of emoties?  (7,1)
David Bloch
Iedereen heeft gevoelens en emoties. De een ervaart ze meer dan de ander. Over het verschil tussen een hart en een ‘Mind’ bestaat veel verwarring. Daarom zetten we ze hier allemaal op een rijtje. Iedereen heeft gevoelens en emoties. De een ervaart ze meer dan de ander.  Lees verder..

Jezelf zijn, het klinkt zo fijn maar is het ook zo simpel?  (7,4)
Nynke Rinzema
Overal klinkt tegenwoordig dat we gewoon onszelf mogen zijn. Het is het beste wat we kunnen 'doen'. Het is de sleutel tot ons succes. Zoiets als: vandaag stop ik met roken of begin ik met hardlopen. Is het zo simpel? Overal klinkt tegenwoordig dat we gewoon onszelf mogen zijn.  Lees verder..

Herstel jouw foute software   (8,4)
Hans Oelen
We zijn geneigd beperkend te denken over onszelf. Voor anderen daarentegen zien wij vaak grote mogelijkheden. Wat ligt hier aan ten grondslag? We zijn als mensen geneigd om altijd maar weer beperkend te denken over wat wij kunnen bereiken en realiseren. En het gekke is dat we  Lees verder..

Stof tot nadenken: de 4 gebieden van Persoonlijke Ontwikkeling  (8,5)
David Bloch
Ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling, dan is het goed om overzicht te hebben. Dit zijn de 4 gebieden waar je je aandacht op kan richten. Ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling, dan is het goed om overzicht te hebben. Dit zijn de 4 gebieden waar je je aandacht  Lees verder..

Herken leugens en voorkom conflicten  (6,9)
Jeroen Ketelaars
Niemand wil dat er tegen hem of haar gelogen wordt en toch doet iedereen dat wel eens. Maar hoe kan het herkennen van de waarheid je helpen in conflictsituaties? Niemand wil dat er tegen hem of haar gelogen wordt en toch doet iedereen dat wel eens. Maar hoe kan het herkennen  Lees verder..

Blijf groeien!  (6,2)
Esther Kok
Op korte termijn kan mentale groei pijn veroorzaken. Lees waarom juist het ontbreken van mentale groei op lange termijn meer pijn veroorzaakt. Op korte termijn kan mentale groei pijn veroorzaken. Lees waarom juist het ontbreken van mentale groei op lange termijn meer pijn  Lees verder..

De positieve kant van teleurstelling  (7,8)
Jeroen Ketelaars
Teleurstelling wordt als een negatieve emotie gezien. En natuurlijk is het niet prettig, maar je kan teleurstelling een verrassende wending geven. Teleurstelling wordt als een negatieve emotie gezien. En natuurlijk is het niet prettig, maar je kan teleurstelling een  Lees verder..

Het geheim van een goed compliment  (7,6)
Pauline van den Berg

Iedereen weet dat complimenten een positieve kracht in relaties zijn. Maar soms hebben ze een averechts effect. Wat is een goed compliment? 
Iedereen weet dat complimenten een positieve kracht in relaties zijn. Maar soms hebben ze een averechts effect. Wat is een  Lees verder..

Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee�n of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Meest bekeken Boeken
Meer boeken
HP List #2