HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10123
Ik ben niet boos, maar teleurgesteld -  Emoties in het dagelijks leven Ik ben niet boos, maar teleurgesteld - Emoties in het dagelijks leven

Bertjan Doosje, Agneta Fischer (20/2)

Emoties geven het leven smaak. Niemand kan zonder, iedereen heeft ze. Ze worden be´nvloed door de waarneming van het gedrag van anderen. Voor iedereen die wil weten hoe emoties in elkaar steken, met veel voorbeelden. Lees verder..
Jouw gevoel is niet het mijne
Olaf Jacobsen (3/2)
Olaf Jacobsen Veel zelfhulpboeken hebben als boodschap: als u een probleem heeft, verander uw eigen gedrag. De boodschap van dit boek: als u een probleem ervaart, kan dat een waarneming zijn van het gevoel van iemand anders. Het nare gevoel gaat pas weg als u daar niet meer voor openstaat. Lees verder..

Meest bekeken boeken
Stress: vriend en vijand
Theo Compernolle (1/2)
Theo Compernolle Hoe kunnen we goed omgaan met stress, thuis en op het werk? Stress is een heel gemene vijand, maar het kan ook een fantastische, stimulerende vriend zijn, die u helpt om topprestaties te leveren. Dit hangt af van de manier waarop u met uw stress omgaat. Lees verder..
Balanceren tussen uitdaging en stress
Fietje Vaas (22/1)
Fietje Vaas Uitdaging in uw werk is goed, maar de kans bestaat dat uitdaging omslaat in stress. Daarom is evenwicht van groot belang. En er moet gelegenheid zijn de verwachtingen onderling tijdig op elkaar af te stemmen. Lees verder..
Mindfulness - een praktische gids om rust te vinden in een hectische wereld
Mark Williams, Danny Penman (7/1)
Mark Williams, Danny Penman Dit boek legt uit hoe gedachten en gevoelens werken en hoe mindfulness daar een gunstige invloed op kan hebben. Met eenvoudige oefeningen die u gemakkelijk in uw dagelijks leven inpast, leert u hoe u uzelf kunt bevrijden van angst, stress, somberheid en vermoeidheid. Lees verder..
Loslaten
Jan Wolter Bijleveld; Ingeborg Deana (24/12)
Jan Wolter Bijleveld; Ingeborg Deana Veel moeten. Veel willen. Dingen goed doen. Ambitieus zijn. En vooral niks missen. Dan heeft u een druk bestaan. Dat gaat vanzelf en is best prettig. Alleen... het gaat maar door. Zo groeit het verlangen naar geluk, rust en balans, maar het blijft onvervuld. Lees verder..
Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee´┐Żn of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
HP List #2